Reizen met je pen
Reizen met je pen (Foto: Pixabay)

Op reis door je leven met Schrijfkring Ermelo

Op woensdag 16 januari a.s. start Schrijfkring Ermelo een nieuwe serie workshops met als thema ‘Op reis door je leven’. De bijeenkomsten vinden vanaf februari plaats op de tweede woensdagochtend van de maand, behalve in de zomervakantie. De tijden zijn van half elf tot half een. Schrijfbegeleider is Hanneke Jongeling en de locatie is Reviuslaan 4.

Aan de hand van teksten, boekfragmenten, illustraties, muziek en kunst gaan we tien ochtenden in een kleine groep schrijvend op reis door onze leefwereld. Je kunt er van alles tegen komen. Water en land, bergen en ravijnen, drukke steden en lege vlakten, bossen en woestijnen. Je schrijft steeds vanuit je eigen beleving.

De workshops zijn afzonderlijk van elkaar te volgen of als serie. Schrijfervaring is niet nodig, belangrijk is dat je het fijn vindt om te schrijven. De schrijfoefeningen bestaan onder andere uit het afmaken van zinnen, diverse dichtvormen, clusteren en associëren, wisselen van perspectief en vrij fantaseren. Deelnemers die dat willen lezen het geschrevene voor. De anderen luisteren, zonder commentaar.

Hanneke Jongeling volgde de opleiding Methodisch Autobiografisch Schrijven aan de Academie Integrale Menswetenschappen in Utrecht. Zij verzorgt al enkele jaren schrijfworkshops voor diverse groepen.

Aanmelden kan via info@hannekejongeling.nl. Meer informatie is te vinden op www.deschrijfkring.nl.

Meer berichten