Achterste Rij: Jan van Panhuis van Van Panhuis Bouw, John Rayèr van Active Matrix en leider, Martin van de Scheur leider en Gerrian Heimensen, Middelste rij Younes, Thomas, Dylan en Evan Onderste rij: Sijmen, Niels, Rens en Jonan
Achterste Rij: Jan van Panhuis van Van Panhuis Bouw, John Rayèr van Active Matrix en leider, Martin van de Scheur leider en Gerrian Heimensen, Middelste rij Younes, Thomas, Dylan en Evan Onderste rij: Sijmen, Niels, Rens en Jonan (Foto: John Rayèr)

JO8-1 FC Horst in het nieuw


Onlangs werden de jongens van de JO8-1 verrast met hun nieuwe tenue. Een aantal ouders heeft de handen in één geslagen om de jongens te voorzien van een mooi, nieuw wedstrijd tenue en trainingspak en mooie nieuwe tassen. Daarnaast werden de beide leiders niet vergeten, zij kregen een compleet nieuwe set kleding voor het hele seizoen.

Onze dank gaat uit naar Jan van Panhuis van Van Panhuis Bouw, hij heeft de wedstrijdtenues en de trainingspakken voor zijn rekening genomen. Daarnaast bedanken wij Gerrian Heimensen van Gerrian Heimensen Schoonheidsspecialiste, zij heeft de tassen gesponsord. Tot slot bedanken wij John Rayèr van Active Matrix voor het sponsoren van de kleding voor de leiders.
De jongens en leiders lopen er weer top bij!

Meer berichten