Chr. Harmonie Crescendo tijdens het Améézing Concert 2017
Chr. Harmonie Crescendo tijdens het Améézing Concert 2017 (Foto: Gert Hofsink)

Améézing Concert - Live Karaoke met Crescendo

Op zaterdag 10 november gaat het dak van het Kerkelijk Centrum er weer af: Crescendo organiseert de tweede editie van het succesvolle Améézing Concert.

Meer dan 10 mensen hebben zich opgegeven om een nummer te zingen, begeleidt door het orkest. De zaal wordt omgetoverd tot een Bruin Café, compleet met bar. Om het popconcertgevoel helemaal af te maken mag er ook tijdens de nummers drinken worden besteld en gehaald. Maar de avond draait natuurlijk om de muziek en zangers en zangeressen. ‘Vorig jaar was natuurlijk de eerste keer dat we het Améézing Concert organiseerden, nadat het na verschillende Maestro-concerten tijd was voor iets nieuws’, vertelt Willeke van den Broek, bestuurslid van Crescendo. ‘Het is altijd spannend om nieuws te beginnen, maar het was een succes en we gaan er dit jaar een nog groter feest van maken’. Het orkest is al vanaf de zomer bezig om verschillende bekende popnummers in te studeren, van Billy Joel tot Queen. Ook Nederlandstalige nummers ontbreken niet, zoals van Bløf en André Hazes.

Ook dit jaar kan het publiek weer lekker meezingen tijdens de zaalkaraoke. ‘Welke nummers dat zijn, verklappen we nog niet, maar het zijn de nummers die je niet mag missen’, aldus Willeke van den Broek. Ook is er de mogelijkheid om je tijdens de avond spontaan op te geven een nummer te zingen. Na de pauze zijn er 2 nummers vrij waarop mensen kunnen intekenen.

Het concert vindt plaats op zaterdag 10 november 2018 om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) in Het Kerkelijk Centrum, Jeugdkant 14 te Ermelo. Kaarten kosten € 8,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via www.crescendo-ermelo.nl of de leden. De kaarten kosten € 10,- aan de zaal. Toegangsprijs is inclusief welkomstdrankje. Kinderen onder de 12 jaar hebben natuurlijk gratis toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.

Meer berichten