Benieuwd wat een huidtherapeut voor jouw huid kan doen?

Benieuwd wat een huidtherapeut voor jouw huid kan doen? Dan is het op vrijdag 12 oktober wellicht de uitgelezen kans om praktijk Derm-Attent te bezoeken! 

Tijdens de week van de huidtherapie kun je op deze dagen tussen 10.00 en 12.00 binnen wandelen om vragen te stellen, en een kijkje te nemen! Eigenaresse en huidtherapeut Patricia de Vries ontvangt u graag in haar praktijk. 
Of het nu gaat om kleine of uitgebreide huidklachten, niets is te gek. Neem bijvoorbeeld overbeharing, puistjes, littekens, roodheden, huidwratjes of pigmentvlekken. Deze verschijnselen kunnen je dagelijkse stemming flink beïnvloeden. De huidtherapeut neemt heel graag de schaamte bij je weg en doet er alles aan om jou weer lekkerder in je vel te laten zitten.

Wanneer ga je eigenlijk naar de huidtherapeut?
Als je een huidprobleem hebt of niet tevreden bent over de conditie of gezondheid van de huid, kan je het beste naar de huidtherapeut gaan. De huidtherapeut is gespecialiseerd om de huid te verbeteren of huidklachten te verminderen. Dat wordt gedaan met therapieën die net wat verder gaan dan de reguliere schoonheidssalons. Huidtherapeuten streven naar zichtbaar resultaat en langer termijn oplossingen, met wetenschappelijk onderbouwde therapieën. Geen poespas of tierelantijntjes, geen eisen of verplichtingen. Jong en oud, man of vrouw: iedereen is welkom!

Direct toegankelijk
Het is niet nodig om eerst langs de huisarts of dermatoloog te gaan. Veel behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar bij een aanvullende polis. 
Weest welkom! 
Praktijk Derm-Attent
Locatie: Suikerbakker 69
Postcode: 3851 ET Ermelo
Tel: 06-45255035
 

Meer berichten