Theaterconcert 13 oktober 2018
Theaterconcert 13 oktober 2018 (Foto: Pieter Clicteur)

Flairck met 'Full House' in theater De Dialoog

Na een succesvolle periode van vele jaren wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de rijke geschiedenis van Flairck en wordt de fakkel doorgegeven aan een nieuwe generatie.

De nieuwe Flairck geeft, onder leiding van gitarist en bassist Pablo Ortiz, die sinds 2007 deel uitmaakt van de band, een line-up van getalenteerde jonge muzikanten een kans. Het gaat hier over de bassist en componist Joris Vanvinckenroye en de drie virtuoze violistes Liesbeth Lambrecht, Mart Flecijn en Zhazira Ukeyeva.

Dit team creëert een fonkelnieuw Flairck-geluid dat de prachtige traditie van de band in ere zal houden. De welbekende, unieke stijl, boordevol stuwende energie en indrukwekkende instrumentale virtuositeit, zal nieuwe horizonten verkennen. De voorstelling ‘Full House’ is een uitnodiging voor het publiek om verleden, heden en toekomst te beleven van deze legendarische akoestische band met zijn typische klankkleur, theatrale humor en instrumentale intensiteit. Dit is de nieuwe Flairck. Andere gezichten, zelfde spirit. Bekend en toch nieuw. Een hedendaagse toenadering tot oude tradities.

www.flairck.com

zaterdag 13 oktober 2018, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 20.30 uur

Toegangsprijs € 19,50 (inclusief pauzedrankje)

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl

Meer berichten