Chr. Harmonie Crescendo en Amber van Dijk tijdens Het Améézing Concert 2017
Chr. Harmonie Crescendo en Amber van Dijk tijdens Het Améézing Concert 2017 (Foto: Gert Hofsink)

Inschrijving Améézing Concert Crescendo geopend

Heb je altijd al eens willen zingen met live orkestbegeleiding? Of zat je vorig jaar in de zaal tijdens het Améézing Concert en dacht je bij het horen van de prachtige optredens: dat wil ik ook! Dan is dit jouw kans!

Na de succesvolle eerste editie in 2017 organiseert Crescendo Ermelo op zaterdag 10 november 2018 wederom Het Améézing Concert: Live Karaoke met Crescendo. Zangers, zangeressen, duo's; iedereen kan zich opgeven om een nummer te zingen, begeleid door het orkest en voor een gezellig publiek. Het is niet nodig dat je de beste zanger van Ermelo bent. Als je het geweldig vindt om mensen te entertainen en het podium voor jou als een tweede thuis voelt, zetten we je graag in de spotlight.

Geef je dus snel op, want er is maar een beperkt aantal plaatsen! Opgeven kan tot woensdag 31 oktober via de site van Crescendo: www.crescendo-ermelo.nl. Hierop is een lijst te vinden met nummers waarop je kunt intekenen. Zit jouw nummer er niet bij, stuur ons dan een bericht en dan zullen we met jou overleggen of dit mogelijk is.

Zit je liever in het publiek? Dat kan natuurlijk ook! De kaartvoorverkoop start op donderdag 25 oktober, via de website of de leden. En natuurlijk zal ook de zaalkaraoke dit jaar niet ontbreken, waarbij het gehele publiek uit volle borst bekende popnummers mee kan zingen.

Het concert vindt plaats op zaterdag 10 november om 20.00 uur in het Kerkelijk Centrum in Ermelo. Meer informatie volgt, houd de website en Facebook in de gaten.

Meer berichten