Laurens Klappe en enkele leden van Entre Nous
Laurens Klappe en enkele leden van Entre Nous (Foto: jan bastemeijer)

Entre Nous opent biljartkelder

Afgelopen vrijdag, 6 juli, is de biljartkelder van de ermelosche biljartvereniging Entre Nous geopend. In aanwezigheid van de Heer Laurens Klappe, wethouder van o.a. sport, werd de kelder geopend. Verschillende leden van Entre Nous trachtten de Heer Klappe over te halen om ook lid te worden van de vereniging. Hoewel de Heer Klappe vol bewondering naar de prestaties van Gert van Beek keek, gaf hij bij zijn vertrek aan het voorlopig maar bij zijn geliefde hardloop sport te houden.

Gert van Beek is de vorige huurder van de nu door Entre Nous betrokken en volledig opgeknapte ruimte. Hij liet de aanwezigen watertanden met een groot aantal ‘kunststukjes”. In het verleden heeft Gert van Beek deelgenomen aan verschillende nederlandse en europese kampioenschappen. Voor de meeste leden van Entre Nous werd het weer overduidelijk, dat zij in hun nieuwe ruimte nog het nodige kunnen leren!

Belangstellenden kunnen op de dinsdagavond (6 weken vanaf 17 juli a.s.), tijdens de zomeravondbraderieën, kennis maken met de mooie biljartsport en Entre Nous. De kelder is dan namelijk geopend van 19.00 tot 21.00 uur. De kelder is te vinden onder Het Wapen van Ermelo in de Stationsstraat 78. De entree van de kelder bevindt zich tussen Het Wapen van Ermelo en de modezaak van Ter Stal.

Meer berichten