Links Jacco van Leuven en rechts Olav Pranger met de Gezondste Keuze banner
Links Jacco van Leuven en rechts Olav Pranger met de Gezondste Keuze banner (Foto: Eigen foto)

Gratis Health Scan bij Boni Ermelo

Boni Ermelo is een samenwerking aangegaan met Olav Pranger van Get Healthy. De samenwerking past bij de missie van Olav. Met zijn bedrijf wil hij zoveel mogelijk mensen helpen om een gezonde leefstijl te ontwikkelen en met plezier te onderhouden. In de supermarkt heeft hij alle artikelen gescand en ruim 300 artikelen voorzien van een 'Gezondste Keuze' label. Gezond boodschappen doen is daardoor makkelijker dan ooit bij Boni Ermelo. De artikelen zijn gescand op het aantal calorieën en de hoeveel suiker, zout en vet. Verder heeft hij bij sommige productgroepen rekening gehouden met extra factoren. Zoals bij graanproducten. Waar alleen volkoren en speltproducten kans maakte op het label.

Op donderdag 12 juli is Olav van 9:00 - 11:00 aanwezig bij Boni Ermelo voor een kickstart van de samenwerking. Winkelend publiek kan hun productkeuzes gratis laten voorzien van een Health Scan met toelichting. Iedereen die gebruik maakt van deze educatieservice maakt kans op een gezonde boodschappentas t.w.v. € 25,-.

Bedrijfsleider Jacco van Leuven is enthousiast over de samenwerking. Het geeft hem energie dat Boni Ermelo door allerlei initiatieven steeds meer verbindingen heeft met inwoners en het bedrijfsleven van Ermelo.

Meer berichten