Logo ermelosweekblad.nl

NAH-café start 12 september in Ermelo

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) kunnen vanaf woensdag 12 september lotgenoten ontmoeten in het NAH-café in Ermelo. De avonden staan in het teken van ontmoeting en contact in een gezellige en rustige omgeving. Het NAH-café is een initiatief van MEE Veluwe, Welzijn Ermelo en InteraktContour. De toegang is gratis en introducés zijn welkom.

Het NAH-café is bedoeld voor volwassenen die hebben moeten leren leven met NAH. Niet-aangeboren hersenletsel kan het gevolg zijn van o.a. een CVA, hersenkneuzing, hersentumor, hersenvliesontsteking, een ongeval, chemische stoffen, Multiple Sclerose (MS), Parkinson en andere aandoeningen waardoor hersenletsel na de geboorte is ontstaan. Bezoekers kunnen nieuwe contacten aanknopen, samen iets drinken en ervaringen uitwisselen.

Locatie en aanmelden

Het NAH-café vindt plaats bij Ontmoetingscentrum De Baanveger, IJsbaanweg 45 in Ermelo van 19.30 tot 21.00 uur. De bijeenkomsten zijn in 2018 op 12 september, 10 oktober, 14 november en 12 december en in 2018 op 9 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei en 12 juni.

Aanmelden voor het NAH-café kan door een e-mail te sturen naar Manon Liest via m.liest@meeveluwe.nl. Bellen mag ook naar telefoonnummer 06 30 99 71 89.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox