Bdance, G.v. Sparta Ermelo
Bdance, G.v. Sparta Ermelo (Foto: Sebastiaan Guliker)

Succesvolle eindshow Dansafdeling G.v. Sparta Ermelo


Afgelopen zaterdag gaf de dansafdeling van G.v. Sparta twee spetterende eindvoorstellingen.

De bijna tweehonderd leden lieten zien waar zij het afgelopen jaar aan hadden gewerkt. De variëteit van de dansafdeling was te zien in hun dansstukken. De show werd op een ludieke manier aan elkaar gepraat door Jolanda Schuur van Joviaal.

Een aantal groepen hebben het afgelopen jaar successen geboekt en prijzen behaald op show- en wedstrijdniveau. Voorzitter Jaco Cornelissen deelde trots verschillende medailles uit om de groepen te huldigen. Onder meer een tweede plaats op het NK voor de tienerselectie en een derde voor de D 15+.

Ook stond de afdeling stil bij het verlies van hun voormalige coördinator en danslid Mirjam Riedeman die onlangs is overleden en bij het verlies van Piet van de Leek, bestuurslid en ledenadministrator. Ter gedachtenis aan Mirjam zijn twee mooie dansen gemaakt die tijdens de show getoond werden.

Het was een prachtige afsluiting van het seizoen. De dansers en dansdocenten gaan genieten van hun welverdiende vakantie. Vanaf 1 september starten zij de lessen weer. Wil jij of u een keer mee komen trainen? Kijk voor meer info op de site www.spartaermelo.nl of neem contact op met de danscoördinator Bianca Hazeleger dans@spartaermelo.nl

Meer berichten