de speelkelder
de speelkelder (Foto: jan bastemeijer)

Entre Nous timmert (aan de weg)

Enkele maanden geleden verkeerde de ermelosche biljartvereniging Entre Nous nog in zwaar weer. Nu timmert men er letterlijk en figuurlijk weer op los.

De leden zijn namelijk bezig om het nieuwe onderkomen van de vereniging, in de kelder onder het Wapen van Ermelo aan de Stationsstraat, op te knappen. Op 6 juli om 16.00 uur zal de speelkelder officieel geopend worden. Belangstellenden zijn natuurlijk van harte welkom.

Daarnaast willen de leden van Entre Nous ook meer aandacht schenken aan de biljartsport en hopelijk kan de vereniging een aantal nieuwe leden kunnen verwelkomen. In juli/augustus, in de weken van de zomeravond braderieën in Ermelo, zal de biljartkelder geopend zijn. Iedereen kan dan komen kijken, eventueel een balletje stoten of een praatje maken. U leest het goed: een zeer laagdrempelige mogelijkheid om de sfeer te proeven bij deze ermelosche biljartvereniging. De juiste openingstijden en dagen worden later bekend gemaakt.

Als u niet zo lang kunt wachten en al eerder kennis wil maken kunt u altijd contact opnemen met de secretaris van de vereniging, de heer George Schipper. Hij is te bereiken onder nummer: 06-15 66 18 19.

Meer berichten