Foto: Dhr. A. Kohlman

Hans Butzelaar erelid Shantykoor Ermeluiden

Ermeluiden bestaat in september 15 jaar en bij dit feestelijk gebeuren past het prima om Hans Butzelaar erelid te maken van ons Shantykoor.

Hans werd in oktober 2003 lid als accordeonist en speelde samen met Herman van Wilgenburg, die de trekharmonica bespeelde. Hans was (en is) heel actief bij Ermeluiden. Destijds beschikte hij over geluidsapparatuur en stelde dat heel spontaan ter beschikking aan ons Shantykoor. Ermeluiden had financieel niet de mogelijkheid om dit zelf aan te schaffen. De contributie was namelijk maar € 3,50 per maand en daar doe je dus niet veel mee.

Hans was ook het eerste M.R.C.-lid. Hij bouwde in die tijd zijn eigen geluidswagen en een koffer van hout als opstap voor de dirigent. Zelfs het pauzelied werd door Hans geschreven.

Hans zijn gezondheid gaat momenteel achteruit, maar dat weerhoudt hem niet om er nog zoveel mogelijk bij de zijn. Zowel tijdens de oefenavonden als bij de optredens dichtbij huis is Hans van de partij. Wij als Ermeluiden, weten zeker dat hij het erelidmaatschap ook verdiend.

Meer berichten