27e Motary op 9 juni 2018 nu ook elektrisch

Motary gaat elektrisch

Op 9 juni start al weer de 27e Motary.
Al jaren is de Motary een groot succes. De organisatie gaat graag met haar tijd mee en biedt vanaf dit jaar de mogelijkheid ook deel te nemen met een elektrische motor.

Electric Motorcycles heeft ingeschreven met 2 elektrische motorfietsen en zorgt ervoor dat er bij elke stop een oplaadmogelijkheid beschikbaar is, zodat dergelijke motorfietsen de gehele rit van ruim 400 km kunnen rijden. De motoren zijn te dus ook te zien op de start- en eindlocatie.

De start is als vanouds op het Kerkplein in Putten en eindigt bij de Gemeentewerf / Arjan Brouwer Motor Trading in Putten. Er is weer een mooie route uitgezet. Deze gaat dit jaar naar het oosten. Met de inzet van zo’n 100 enthousiaste vrijwilligers, een uitstekende catering (laat je broodjes maar thuis!) en bijzonder mooie route wordt het weer een rit om te onthouden!

Zoals alle jaren wordt er gereden voor een goed doel.

Dit jaar wordt er gereden voor Friends Indeed: een thuis, een school en een toekomst. Het gaat om een project ingebracht door leerlingen van het Corlaer College in Nijkerk, ter ondersteuning van de bevolking in de omgeving van de vissersplaats Visakhapatam in het oosten van India. De nadruk ligt op ondersteuning van kinderen met een beperking. Grootste doel voor komend jaar is om de kinderen te voorzien van orthopedische- en andere hulpmiddelen (gehoortoestellen, brillen, rolstoelen) waardoor ze naar school kunnen gaan en hun slechte leefomstandigheden kunnen verbeteren. Wil je meer weten? Kijk even op de site: http://friendsindeed.nl. We streven er naar € 15.000,00 te kunnen doneren dankzij de deelnemers en alle sponsoren.

Volgens traditie ontvangen alle ingeschreven deelnemers bij de start koffie en broodjes en onderweg koffie, een warme maaltijd, thee, een ijsje en bij de finish een uitsmijter. De formule van deze goed georganiseerde motor toerdag met een opbrengst voor een goed doel is populair. De grote deelname bewijst dat ieder jaar opnieuw. Natuurlijk wordt er ook nu weer een leuke herinnering aan de deelnemers van dit evenement uitgereikt.

Inmiddels is de voorinschrijving gesloten. Wil je ook deelnemen? Inschrijving is ook mogelijk op 9 juni vanaf 8.45 uur bij de dagstand op het Kerkplein.

Tot ziens op zaterdag 9 juni 2018!

Meer berichten