Wildkamp 35 jaar gevestigd in Ermelo!

Het Wildkamp filiaal in Ermelo viert van maandag 11 tot en met zaterdag 16 juni het vijfendertigjarig jubileum. Op deze dagen zijn klanten van harte welkom om dit jubileum aan de Telgterweg 288 in Ermelo de te vieren. ‘’Wildkamp Ermelo biedt door middel van deskundig advies op het gebied van techniek, al vijfendertig jaar lang de juiste oplossingen aan professionals’’, zegt filiaalmanager Geert-Jan van den Hee.’’

Techniek voor professionals
Wildkamp is een technische groothandel met meer dan 100.000 technische artikelen uit voorraad leverbaar. Het is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar de techniek in dienst van mensen stelt. Inmiddels heeft Wildkamp 46 filialen in heel Nederland. Mede dankzij vakkundig advies en een breed assortiment werkt Wildkamp samen met particulieren en ondernemers uit verschillende sectoren.

Investeren in de toekomst
‘’Zowel op het gebied van producten als op het gebied van klantrelaties hecht Wildkamp veel waarde aan het toekomstperspectief’’, benadrukt Geert-Jan van den Hee. Wildkamp investeert veel in duurzame producten die bijdragen aan een betere toekomst, zoals LED-verlichting en regenwaterinfiltratie. Omdat de klant bij Wildkamp centraal staat, wordt er ook veel geïnvesteerd in een duurzame en sterke relatie met de klant.

Welkom bij Wildkamp
Tijdens deze feestelijke dagen profiteren bezoekers van aanbiedingen, demonstraties en natuurlijk taart. Tevens zijn er speciale jubileumacties en staat er een hapje en drankje klaar bij Wildkamp Ermelo aan Telgterweg 288.

Meer berichten