in gesprek over angst

Op dinsdagavond 5 juni 19.30- 22.15 uur is er in de Lucaskerk op net terrein van GGZ centraal te Ermelo een avondvullend programma met als onderwerp: “In gesprek over Angst”.

Over angst praat je liever niet en laten we eerlijk zijn, angst is voor watjes. De werkelijkheid is anders. Deze avond is bedoeld als bemoediging voor mensen die angst ervaren en zich hier mogelijk voor schamen, die ervaringen van anderen willen horen en kennis willen maken met methodieken die helpen om met angst om te kunnen gaan. De avond wordt georganiseerd door de dienst Geestelijke Verzorging GGZ centraal.

U word meegenomen in een geruststellend, avondvullend programma.

Henk Stellingwerf (pastor) is moderator. Erika van Dijk (groepsverpleegkundige) laat in een interactieve sessie met de aanwezigen een aantal mogelijkheden zien om anders naar angst te kijken. Marten Kamminga (muziektherapeut) speelt door het thema “(omgaan met) angst” geïnspireerde muziek. Leo Harmsen (voorheen sociaal psychiatrisch verpleegkundige) vertelt over zijn eigen angsten in zijn tijd als hulpverlener zoals opgetekend in het boekje “De zeven vergissingen”, dat als inspiratie diende voor deze avond.

De toegang is gratis, inclusief een hapje en een drankje.

Contact adres: Leoharmsen1@gmail.com

Leo Harmsen

mobiel 06 81782050

Meer berichten