Le Roy Theaterproducties zoekt spelers van 8 tot 100 die willen schitteren in een professionele musicalproductie, in Hart van Holland in Nijkerk.
Le Roy Theaterproducties zoekt spelers van 8 tot 100 die willen schitteren in een professionele musicalproductie, in Hart van Holland in Nijkerk.

Wie wil schitteren in een musical?

Le Roy Theaterproducties zoekt mensen met ambitie en passie voor zingen, dansen en acteren voor de grote rollen maar ook voor ensemble. Er worden enthousiaste mensen uit de hele regio gezocht, van Nijkerk tot Harderwijk en nog verder.

Regio - Regisseur/theaterproducente Simône le Roy: "Wij gaan voor zeven voorstellingen in december." Opgedeeld door een 4-gangen diner, wordt het publiek meegenomen in de sprookjesachtige kerstwereld van het oude Londen. Het publiek dineert te midden van decor en cast. "De spelers dansen, zingen en acteren om de gasten heen. De rol van verteller is een bekend persoon en wordt later bekend gemaakt." Scrooge is door Le Roy Theaterproducties bewerkt tot een eigentijdse versie van het wereldberoemde verhaal van 'A Christmas Carol' van Charles Dickens. Met een cast van maar liefst 100 mensen blaast regisseur/producent Simône Le Roy deze all-time klassieker nieuw leven in.

Er worden spelers van 8 tot 100 gezocht die willen schitteren in een professionele musicalproductie. Aan deelname zijn kosten verbonden maar hiervoor wordt de cast getraind door een geschoold artistiek team op de disciplines zang, dans en acteren. "Het is een musicalproductie die uit een combinatie bestaat van semi-professionals en professionals. Voor mensen die graag het theatervak in zouden willen is dit een mooie kans", zegt Le Roy die zeer bekend is in het vak. Ze heeft haar eigen Theaterschool TALENT in Putten en heeft daarnaast met haar eigen theaterproductiebedrijf al diverse grote musicalproducties op haar naam staan zoals Hair, The Wizz en Chess en de Jubileumshow Magna Carta in Koninklijk Theater Carré. Over al haar musicalproducties gooit ze een speciaal 'Siem-sausje'. Le Roy: "De muziek is bijvoorbeeld een mix van uiteenlopende stijlen. Musicalnummers uit diverse bekende musicals, die qua melodie voor het publiek herkenbaar zijn maar waarvan de meeste een andere tekstinvulling hebben gekregen is een totaal nieuw fenomeen op musicalgebied. Een feest van herkenning dus. Van 'the most wonderful time of the year' van Andy Williams tot delen uit de Carmina Burana van Carl Orff, Urban Dance en ontroerende duetten. Al deze ingrediënten maken deze musicalproductie eigentijds, gevarieerd en ontroerend. Dit is Scrooge 2.0." De audities vinden plaats in Hart van Holland en zijn op 21, 23, 24 en 27 mei. Aanmelden kan tot 20 mei via www.leroy-theaterproducties.nl. Voor het Kerst Theater Diner Scrooge worden ook vrijwilligers gezocht voor het maken van kostuums, het decor en achter de schermen.

Meer berichten