Winkelen is steeds meer een belevenis, ook bij Kampeerwereld Hendriks.
Winkelen is steeds meer een belevenis, ook bij Kampeerwereld Hendriks.

Beleef Kampeerwereld Hendriks

Winkelen is tegenwoordig meer dan even snel de boodschapjes in huis halen en alleen het hoognodige doen in de winkel. Winkelen is steeds meer een belevenis en ook bij Kampeerwereld Hendriks wordt ingespeeld op die trend. Het is niet alleen maar recht toe recht aan een winkel, maar er is steeds meer te beleven en te zien, het wordt echt een uitje voor de hele dag.

Ermelo - Om te beginnen staan alle tenten in de winkel op zodat je ze goed kan bekijken en voelen welk materiaal het is. Zo zie je goed wat er verkrijgbaar is en weer je ook wat je koopt. Bijvoorbeeld het Isabella Experience Center, alle producten zijn zo opgezet dat je het gevoel hebt dat je op de camping loopt. Maar er is ook een Fjällräven shop-in-shop met een waxstation waar je een broek of jas kan laten waxen en je dus ziet hoe dit gedaan wordt. Van Jack Wolfskin is ook een shop met uitgebreide collectie.

Wandelaars
Ook wandelaars kunnen hun lol op bij Kampeerwereld Hendriks. Naast de ruime keuze aan wandelschoenen van verschillende merken is er een heus wandelpaadje in de winkel. Zo kan je tijdens het passen de schoenen goed testen en met een passend advies uiteindelijk weglopen met de voor jou perfecte wandelschoen. Voor wie door het winkelen hongerig is geworden, is er een fijne koffiehoek waar je kan genieten van een kop koffie met wat lekkers, of een panini met fris. En in de speciale kids corner kunnen de kinderen lekker spelen en gelijk een zomerse outfit uitzoeken!

Themadagen
Voor een echt dagje uit worden er komende zomer diverse themadagen georganiseerd door Kampeerwereld Hendriks. Zo is er tijdens het Hemelvaartsweekend (10 mei t/m 12 mei) een Avonturendag waarbij er een mini camping opgezet wordt op het kampeerterrein met allerlei speciale kampeervoertuigen. Je kijkt je ogen uit met al dat bijzonders! Maar ook zal er later deze zomer weer een BBQ Dag georganiseerd worden waarop je allerlei lekkers van de barbecue kan proeven. En een speciale Cobb dag waarop je alles te weten komt over deze handige barbecue. Wil je nou op de hoogte blijven van deze themadagen like Kampeerwereld Hendriks dan op Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Nagenieten
Wil je thuis ook nog even nagenieten van al dat leuks, dan kan je het dikke zomermagazine van Kampeerwereld Hendriks aanvragen. Dit magazine staat boordevol avonturen en handige tips voor tijdens het kamperen en reizen. Kijk voor meer info op www.kampeerwereld.nl.

Meer berichten