Logo ermelosweekblad.nl


Foto: Barbara Middelkoop

Kringloop 'Nieuw Geluk' opent half april haar deuren.

Half april opent Kringloopwinkel 'Nieuw Geluk' haar deuren. De nieuwe, kleinschalige Kringloop is gevestigd in het oude pand van Dijks Woningstoffering aan de Horsterweg 1. Het is een initiatief van Gezinshuis Ermelo.

Deze winkel is in principe alleen voor onze bewoners en we gebruiken het als Dagbesteding. Ons doel is vooral niet commercieel om geld te verdienen.

De Dagbesteding voor de bewoners zal bestaan uit diverse werkzaamheden, maar bestaat voornamelijk uit het verkopen van spullen, klanten helpen en spullen opknappen. Wat is er mooier dan dat onze bewoners weer in de maatschappij kunnen meedraaien?’’

Veel mensen lezen over onze plannen op Facebook en we krijgen daardoor veel mond-tot-mondreclame. Het is de bedoeling dat we klein beginnen en ons vooral richten op onze eigen bewoners, maar in de toekomst zou het zo maar kunnen dat ook andere cliënten kunnen instromen. De huur van het pand zal opgebracht moeten worden door de verkoop van spullen. "Als er, op termijn geld overblijft, gaan we andere initiatiaven ondersteunen. "We kunnen bijvoorbeeld pakketten samenstellen voor jonge moeders van Damaris. Maar we zouden ook eens geld kunnen geven aan een bejaardenhuis, zodat de bewoners eens wat extra’s kunnen doen. Genoeg mooie plannen. Komen jullie binnenkort ook een kijkje nemen bij ons?? Wees welkom!"

Meer berichten

Shopbox