Logo ermelosweekblad.nl


Benjamin Besselsen ontmoette Minister-president Mark Rutte om zijn ervaringen en visie te delen.
Benjamin Besselsen ontmoette Minister-president Mark Rutte om zijn ervaringen en visie te delen.

Toonbeeld vaderlandse ondernemersdrift

Geboren Ermelose ondernemer Benjamin Besselsen, wonende in Hong Kong, is de derde generatie van ondernemers in zijn familie. Maandagochtend was hij te gast bij minister-president Mark Rutte om economische groeimogelijkheden tussen Nederland en China/Hong Kong te bespreken.

Ermelo - Benjamin heeft het ondernemen in zijn DNA Al op 15 jarige leeftijd ging hij met zijn vader mee op zaken reis naar Azië om voor zijn eerste bedrijf in spelcomputer accessoires leveranciers te ontmoeten. Aankomende in Hong Kong sloeg de liefde direct over, hier ga ik later wonen wist hij!

Benjamin is een typisch voorbeeld van een 'Multi ondernemer'. Met zijn verschillende bedrijven levert hij onder meer tassen en accessoires voor Europees georiënteerde fashion labels, (camping)tenten voor werelds grootste sport- en muziekevenementen, pluche beesten voor attractie- en dierenparken. En allerlei andere merchandise voor Nederlandse bedrijven als Heineken, ABN AMRO en KLM.

Door deze activiteiten een toonbeeld van de vaderlandse ondernemersdrift. Hierdoor ontving Benjamin Besselsen de uitnodiging van onze Minister-president Mark Rutte om zijn ervaringen en visie te delen tijdens de ontbijtsessie ter opening van de grootse handelsdelegatie uit de geschiedenis vanuit Nederland.

Meer berichten

Shopbox