Logo ermelosweekblad.nl


Rouke en Myra heten u van harte welkom
Rouke en Myra heten u van harte welkom (Foto: Laura Brul/montage Myra Steens)

Bites&Business netwerkdiner op smakelijke locatie

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op 25 april a.s. Op het bedrijf de Ouwendorperhoeve van Adriaan en Nelleke, staat het levende erfgoed centraal. Friese Melkschapen, Lakenvelders en Bonte Betheimers (varkens) scharrelen hier vrolijk rond. De hoeve dekt speciaal voor jullie ondernemende vrouwen hier de tafel. Ze hebben eigen vlees en verkazen zelf de melk dus het moet raar lopen willen we die niet ergens in het diner terugvinden. Wie laat zich smakelijk verrassen door een goede cateraar op deze bijzonder plek? Het is aan de Ouwendorperweg 27 in Garderen. Geef je snel op!

De avond is uitsluitend voor ondernemende vrouwen zowel zelfstandig als in loondienst. In een informele setting en altijd zonder spreker of thema. Alle leeftijden, alle beroepen en alle opleidingsniveau's. We geloven dat iedereen een ander kan inspireren en verder helpen, we hebben immers allemaal ideeën, ervaringen, kennis en een netwerk.

Het is altijd op afwisselende locaties en bedoeld voor ondernemende vrouwen in een ruime straal rond Barneveld.

Elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen, kennis delen en elkaar verder helpen middels de enveloppenmethode™. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken. Gun jezelf een nuttige en smakelijke avond met vrouwen onder elkaar. Meer informatie is te vinden op www.bitesenbusiness.nl en lees meer over onze opzet en hoe je kan inschrijven bij de locatie VeluwseVallei. Uw gastvrouwen van de Bites&Business locatie VeluwseVallei zijn Myra Steens en Rouke Bloemsma.

Inschrijven voor de Netwerkdiners kan via de website. Lees daar ook meer over de kosten van het diner. We zijn ook te vinden op Facebook Veluwse Vallei

Wees welkom als introducee. Op elke netwerkavond zijn er deelnemers die voor het eerst zijn. Na een avond deel te hebben genomen, heb je een goed beeld van Bites & Business en beslis je of je lid wordt a €60 per jaar. Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende avonden zijn in onze regio Veluwse Vallei en schrijf je direct in. Kun je niet direct, meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan ontvang je vanzelf de uitnodigingen.

Meer berichten

Shopbox