Logo ermelosweekblad.nl


Foto: Anneke Wullink

Gevraagd: gastheren en- vrouwen.

Voor het zomerseizoen, april t/m oktober, is Stichting Schapedrift Ermelo op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen met werkzaamheden in Bezoekerscentrum Ermelosche Heide, bij de schaapskooi Ermelo. Als gastvrouw of -heer achter de balie bent u verantwoordelijk voor o.a. de verkoop van koffie/thee, frisdranken, gebak, ijs, souvenirs en streekproducten. Ook verstrekt u desgewenst informatie over de kudde, excursies en activiteiten.

Het bezoekerscentrum bij de schaapskooi Ermelo is van april tot november alle dagen van de week open. Het team van circa 35 vrijwilligers kan nog versterking gebruiken.

Komt u uit de buurt van Ermelo, vindt u het leuk om met mensen om te gaan en bent u minimaal een paar dagdelen per maand beschikbaar? Dan is het baliewerk in het bezoekerscentrum misschien iets voor u!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met de coördinator, Geesje Eleveld, tel. 0577-407235 (di, wo, vr), e-mail: info@schapedrift.nl. We bieden een mooie werkomgeving en een gezellig en hecht team van vrijwilligers, waar u deel van uit gaat maken.

Meer berichten

Shopbox