Jan Hop: "Het belangrijkste speerpunt is het aanpakken van het belazeren van burgers door bestuurders en ambtenaren van de gemeente Ermelo.
Jan Hop: "Het belangrijkste speerpunt is het aanpakken van het belazeren van burgers door bestuurders en ambtenaren van de gemeente Ermelo.

'Burgers worden stelselmatig bedonderd door de gemeente Ermelo'

Naam: Jan Hop
Lijsttrekker Groep Hop Ermelo

Jan Hop voelt er niet veel voor om de 'politiek correcte' vragenlijst te beantwoorden voor de rubriek gemeenteraadsverkiezingen 2018, waarbij elke lijsttrekker dezelfde vragen worden gesteld. Hop: "Het is ook meer een vragenlijst gericht op de lijsttrekkers die op dit moment al in de gemeenteraad zitten."

Over het belangrijkste speerpunt van de partij zegt Hop: "Het belangrijkste speerpunt van Groep Hop Ermelo is het aanpakken van het belazeren van burgers door bestuurders en ambtenaren van de gemeente Ermelo, en het aanpakken van onnodig procederen van burgers tegen de gemeente Ermelo door burgers die stelselmatig bedonderd worden door de gemeente Ermelo met 'smerige streken'." Daarbij verwijst Hop naar het kort geding op 7 maart 2018 tegen B&W Ermelo inzake verbod plaatsing Groep Hop verkiezingsborden.

Hop spreekt van walging over de 'smerige streken' van de bestuurders gemeente Ermelo. "Op 6 maart 2018 ontving ik advies bezwaarschriftencommissie gemeente Ermelo inzake mijn bezwaarschrift tegen verbod plaatsing verkiezingsborden Groep Hop. Citaat: 'Het bezwaar tegen de geweigerde vergunning voor de verkiezingsborden gegrond te verklaren en hiervoor een nieuw besluit te nemen'. Ik lees verder conclusie B&W. 'Gelet op het vorenstaande hebben wij besloten: Het advies van 12 februari 2018 met kenmerk e180001793 integraal over te nemen. Ik lees verder het bezwaar gegrond te verklaren voor zover dit is gericht tegen de geweigerde vergunning voor het plaatsen van verkiezingsborden. Ik denk gewonnen, advies Integraal overnemen en lees niet verder. Vervolgens stond er Nieuw besluit de vergunning wederom te weigeren. 7 maart 2018 had ik de hoorzitting voorlopige voorzieningen tegen het verzoek 2 Verbod om verkiezingsborden te plaatsen. De gemeente Ermelo stuurt een peperdure advocaat en een ambtenaar op Hop af gewapend met 'smerige streken'. Op 6 maart 2018 ontvang ik een besluit op verzoek 1. Ook op het tweede verzoek kreeg ik een besluit op mijn verzoek. Op 7 maart 2018 betoogt de gemeente Ermelo bij de voorlopige voorzieningen bij de rechtbank Arnhem. Meneer Hop is niet ontvankelijk inzake de voorlopige voorzieningen. Het zijn helemaal geen besluiten op de verzoeken van Hop. Zo word je bedonderd met de smerige streken van ambtenaren en de advocaat van de gemeente Ermelo."

Meer berichten
Shopbox