Foto: E. Van den Hazel

Stichting De Dorpswerkplaats geeft geld weg!

Stichting De Dorpswerkplaats geeft geld weg aan In De Luwte.

Ermelo - Vorig jaar heeft De Dorpswerkplaats in Ermelo een prachtig maatschappelijk project opgezet voor samenwerking met een goed doel of stichting in Ermelo. Het maatschappelijk project werd op 1 April 2017 gelanceerd bij De Dorpswerkplaats en 15% van de opbrengsten van dit project gaat naar het gekozen goed doel of stichting van 2017. Van alle inzendingen vorige jaar werd dit “In De Luwte’

Daniëlle Terpstra, oprichtster van De Dorpswerkplaats, het was vorig jaar een geweldige actie. Zoveel aanvragen hebben we gekregen dat we keuzes moesten maken met wie we wel en met wie we niet in gesprek gingen.

‘In De Luwte’ won vorig jaar de actie. Een geweldig huis voor mensen die een langdurig verblijf voor ouderen met dementie. De manier van werken bij ‘In De Luwte’ is zo warm en gezellig.

Het maatschappelijk project wat gelanceerd werd waren verhuisdekens die opgepimp werden. Helaas is niet alles verkocht, maar toch nog voldoende om ‘In De Luwte’ een mooi bedrag te kunnen geven wat zij goed kunnen gebruiken voor hun inwoners.

“Ik ben er heel erg trots op”, aldus Daniëlle Terpstra. Anderen helpen is op deze manier heel waardevol. En dat doen wij graag, zowel op deze manier als in onze dagbestedingen.

Goede doelen of stichtingen kunnen zich nu weer aanmelden, tot 23 maart 2018, via de website van De Dorpswerkplaats.

Kijk voor meer informatie of aanmelden op: http://dedorpswerkplaats.nl/index.php/goed-doel-actie/

                

Meer berichten
Shopbox