Elmar Bakker kampioen voorlezen

Terwijl de jury nog moest uitmaken wie zou worden uitverkoren tot Voorleeskampioen Ermelo 2018, greep Elmar Bakker van de Ireneschool alvast de kans om zich door zijn schoolgenoten te laten vereeuwigen met de wisselbeker.

Rekende hij door zijn voorleesoptreden misschien al op de bokaal? Vast niet, want zijn vreugde was uitzinnig toen de jury, bestaande uit voorzitter Heerco Walinga, wethouder Laurens Klappe en Matine van der Haar van de bibliotheek, hem als winnaar aanwees. Elmar kreeg de wisselbeker uitgereikt door burgemeester André Baars. Hij vertegenwoordigt Ermelo tijdens de Gelderse finale die 14 maart om 14.00 uur plaatsvindt in de Dialoog in Ermelo.

Tweede werd Jamilo Forrer van RKPWA en een gedeelde derde plaats was er voor Jaela Muskee van de Margrietschool en Floor Schuur van de Julianaschool. Aan de voorleeswedstrijd deden daarnaast mee: Hugo Dooyeweerd – Beatrixschool, Rozemarijn Luitjes – De Klokbeker, Amber de Winter – Cantharel, Tamino Onderweegs – De Arendshorst en Chanika Franke – Goede Herderschool. (foto: Grietje-Akke de Haas)

Meer berichten