Foto: Bernd Sonntag

OMNIA met 'Celtic World' in theater De Dialoog

OMNIA brengt al sinds 1996 wereldwijd hun eigen Pagan-Folk muziek ten gehore. Muziek met hart voor de levende natuur, culturele tradities en de rol van de mensheid in deze moderne wereld van politieke en klimaatsveranderingen... Gecomponeerd, gearrangeerd en gespeeld door het multi-getalenteerde artiestenechtpaar SteveSic en Jennifer Evans van der Harten, samen met hun liveband: Daphyd Sens, Rob van Barschot en Joe Hennon.

Pagan-Folk is tijdloze akoestische muziek geïnspireerd op Keltische en vroeg-Europese volkstradities. Songs, ballads en melodieën vol levensvreugde, liefde voor moeder aarde, passie en gevoel, gespeeld op zeer bijzondere handgemaakte traditionele instrumenten (o.a. Celtic Harp, Irish double-whistles, etnische percussie, piano, bouzoukis en zelfs meertonige didgeridoo).

Deze ‘Celtic World’ tour staat in het teken van de oorsprong van OMNIA's muzikale reis, met de herintrede van de Ierse Joe Hennon (de originele ‘Dadgad’ gitarist van OMNIA) en valt samen met de re-release van OMNIA ‘Crone of War’, het legendarische PaganFolk album uit 2004.

Een theater optreden van OMNIA is altijd een unieke belevenis, een lust voor zowel het oog als het oor. OMNIA's ‘Celtic World’ is een avond simpelweg genieten van deze groep artiesten die hun eigen(wijze) muzikale weg bewandelen.

www.worldofomnia.com

Zaterdag 17 februari 2018, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs € 18,50 (inclusief pauzedrankje)

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl

Meer berichten