Logo ermelosweekblad.nl


Foto: Stichting Schapedrift

Voorleestheater Miepje Eikenblad en Petertje Pet in bezoekerscentrum.

Zaterdag 24 februari kunnen kinderen van 4-8 jaar in het bezoekerscentrum bij schaapskooi Ermelo genieten van het voorleestheater ‘Miepje Eikenblad en Petertje Pet’. Aanvang 14.00 uur; duur circa 75 minuten. Kosten € 5,00 inclusief limonade en een kleurplaat.

Aanmelden is gewenst: via www.schapedrift.nl of bij het bezoekerscentrum, tel. 0577-407254. De voorstelling is op de knusse zolderverdieping van het bezoekerscentrum.

Petertje en Miepje

Petertje Pet en Miepje Eikenblad wonen in het bos op de Veluwe. Petertje speelt graag op zijn fluit. Hij vertelt aan de kinderen dat hij een beetje verliefd is op Miepje. Hij wil zijn beste petje opzetten en de kinderen mogen hem helpen kiezen. Miepje leest graag voor en heeft veel vriendjes in het bos. In haar mandje kruipt graag Luie Leo. Net als Miepje de kinderen wil gaan voorlezen, klinkt er een luid gesnurk vanuit het mandje. Miepje speelt wat met Luie Leo en gaat dan voorlezen uit een van de Blauwe Gerrit Boeken. Samen met Petertje en de kinderen zingt ze aan het eind het Blauwe Gerrit lied. Na afloop krijgen ze een mooie kleurplaat mee naar huis.

Bereikbaarheid:

De schaapskooi en het bezoekerscentrum Ermelosche Heide zijn bereikbaar via de Drieërweg tussen Ermelo en Speuld. Tel. 0577-407254. Meer informatie op www.schapedrift.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox