training schermen
training schermen

Jeugdpuntentoernooi Schermen in Ermelo

Op zaterdag 17 februari a.s. houdt schermvereniging Fencing Ermelo het jeugdpuntentoernooi (JPT) in sporthal Triade in Ermelo.

Er zullen ca. 120 jeugdschermers uit heel Nederland de strijd met elkaar aangaan in de disciplines degen, floret of sabel. Het JPT wordt iedere maand door een andere schermvereniging georganiseerd en vindt door heel Nederland plaats. Het is een toernooi waar jeugdschermers kunnen schermen tegen tegenstanders van hun eigen leeftijd en niveau.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen bij dit toernooi. Het toernooi is van 13.00 tot 16.00 uur.

Schermen is een sierlijke, snelle en tactische gevechtssport. De bedoeling is de tegenstander te treffen zonder zelf getroffen te worden. Dit vereist naast fysieke en technische kwaliteiten ook concentratie, inzicht en reactievermogen.

Schermvereniging Fencing Ermelo is een kleine maar gezellige en actieve vereniging voor jong en oud (schermen kan vanaf 6/7 jaar) Tijdens de trainingen van Fencing Ermelo staan plezier en veel schermen voorop. We besteden veel aandacht aan de fysieke, technische en tactische kant van het schermen. Iedere vrijdagavond vinden de trainingen plaats bij Bouwsports in Ermelo.

Wil je meedoen met een training om zelf te ervaren hoe leuk schermen is, meld je aan voor een inlooptraining. Aanmelden kan via de website: www.fencingermelo.nl

Meer berichten