Theaterconcert 9 februari 2018
Theaterconcert 9 februari 2018 (Foto: Margot de Heide / Jean-Pierrre Onsia)

The American Country Legends met 'A Night at the Opry' in De Dialoog Ermelo

Wat krijg je als je wereldhits uit de Country en West Coast-muziek laat spelen door internationaal ‘Award Winning’ topmuzikanten?

Een gegarandeerd onvergetelijke avond! Het publiek wist ‘The American Country Legends’ massaal te vinden in het eerste seizoen. Een tweede seizoen met een nieuwe show kon dan ook niet uitblijven! Een veelgehoorde reactie van het publiek was: ‘Bedankt voor eindelijk weer eens een heerlijke avond uitgaan!’ en ‘Wat een emotie, we waanden ons even (terug) in Nashville’. Ook dit seizoen bezorgen leading ladies Lana Wolf, Pam MacBeth (Nashville), zanger/gitarist Wim van de Vliert en de vijf andere artiesten u kippenvel! Samengesteld en geproduceerd door Lana Wolf. Lana werkt met internationale producers en muzikanten, schrijft, produceert en neemt albums op in New York, Nashville en London. Het voorgaande, in combinatie met liefde voor mooie muziek en jarenlange ervaring als radio-dj (3FM, KX Radio onder andere naast Rob Stenders), is de basis voor een prachtige en emotionele reis langs pure en bekende Country en West Coast-muziek: ‘The American Country Legends’. Met dit seizoen als thema ‘The Grand Ole Opry’. Een moderne Country en West Coast-voorstelling die de ware muziekliefhebber natuurlijk niet mag missen!

www.tacl.nl

vrijdag 9 februari 2018, De Dialoog in Ermelo

Aanvang 20.15 uur

Toegangsprijs € 19,50 (inclusief pauzedrankje)

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.

Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl

Meer berichten