Foto: A.Bijsterbosch

Veel belangstelling TLplus bij Open Huis Groevenbeek Putten

Op Groevenbeek Putten was het op maandag 29 januari een drukte van belang. De vmbo-school had namelijk zijn deuren geopend voor alle belangstellenden, maar vooral voor de zogeheten schoolverlaters.

Bij aankomst over de rode loper, werden de leerlingen van groep 8 hartelijk ontvangen door docenten van de school. Met een plattegrond werd de school van voor naar achter bekeken en konden de eventuele nieuwe leerlingen 'proeven' aan het voortgezet onderwijs. Nieuwe vakken zoals Dienstverlenen & Producten, Zorg & Welzijn en Vakcollege namen gretig aftrek en hierbij werden ook veel vragen gesteld.

Opvallend druk was het bij de afdeling TLplus, een betrekkelijk nieuwe leerweg waar Groevenbeek Putten veel energie in steekt. Bij deze nieuwe vorm van onderwijs krijgen de TL-leerlingen het vak Technologie en worden verschillende vakken praktisch aangeboden.

Om de leerlingen nog duidelijker te laten zien wat ze kunnen verwachten, organiseert Groevenbeek Putten op woensdagmiddag 7 en 14 februari een TLplus-middag. Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op via de site van Groevenbeek - www.groevenbeek.nl

Meer berichten