Maak nu een goed voornemen voor 2018 waar: ga dansen

Het is weer zo ver: het nieuwe jaar is weer begonnen. We hebben genoten van rust en dingen waar we anders niet aan toekomen. En we hebben ons voorbereid op het nieuwe jaar. En toen kwamen de goede voornemens. We dachten aan die plannen, die af en toe door ons hoofd flitsen, maar die we tot nog toe steeds niet uitvoerden. En we namen ons voor het in 2018 wel te gaan doen.

We willen in het nieuwe jaar eens wat beter voor ons zelf zorgen, wat meer aan beweging doen en als het kan op en leuke manier.

Kan dat? Ja, zeker: kom met Ballamus Simus volksdansen! In een kleine groep, waar je elkaar snel kent. Zeker als je ouder dan 40 jaar bent is op een ontspannen manier bewegen erg gezond. En het is nog leuk ook. Even alles vergeten, want alleen het dansen zelf en de muziek zijn belangrijk. Eerst natuurlijk moeizaam, maar na enige tijd steeds makkelijker. Dans, muziek, bewegen, gezelligheid, alles zit er in. Kom naar de open les op 24 januari 2018 of meld je aan en kom op woensdagavond in zaal 9 van de Dialoog mee dansen: www.ballamussimus.nl of telefoon 0341557818

Meer berichten