Foto: gospelensemble Gosmix

gospelensemble 'Gosmix' in Gebed om de Eenheid

Gospelensemble 'gosmix' zal op zondag 21 januari op swingende wijze het 'gebed om de eenheid' in de Immanuelkerk aan de Stationsstraat 137 opluisteren. Aan deze dienst werken voorgangers uit maarliefst zes plaatselijke kerken mee.

'Recht door zee' is het thema voor de Week van Gebed voor de eenheid van christenen. Vrijheid van slavernij in allerlei hedendaagse variaties staat daarin centraal. De jaarlijkse gebedsweek vindt in 2018 plaats van 21 tot en met 28 januari. Het thema haakt aan bij het danklied van Mozes en Mirjam uit het Bijbelboek Exodus en is voorbereid en uitgewerkt door christenen in het Caribisch gebied.

Gezamenlijke viering Immanuelkerk, 21 januari 17.00 uur

Op zondagmiddag 21 januari vindt om 17.00 uur een interkerkelijke ‘gebed om de eenheid’ plaats in de Immanuëlkerk, Stationsstraat 137. Voorgangers zijn dhr. Theo Trompetter (RK Goede Herderkerk), ds. Rainer Wahl (Hervormde Zendingskerk) en ds. Sjaak Teuwissen (Gereformeerde Kerk), in samenwerking met diverse andere kerkelijke vertegenwoordigers. Gospel-ensemble ‘Gosmix’ uit Almere, en cantor Wilbert de Kruiff verlenen muzikale medewerking.

Interkerkelijke gebedsbijeenkomsten

Gelovigen uit allerlei kerken en gemeentes in Ermelo organiseren een interkerkelijke gebedsweek op doordeweekse dagen; met een vaste orde van dienst, en wisselende sub-thema’s. Tijd: van 19.30 tot 20.30 uur

Maandag 22 januari R.K. Goede Herderkerk, Smidsweg 20

Dinsdag 23 januari         Immanuëlkerk, Stationsstraat 137

Woensdag 24 januari Westerkerk, Oude Nijkerkerkerweg 4

Donderdag 25 januari Nederlands Gereformeerde Kerk, Van Beekweg 15

Vrijdag 26 januari         De Voorhof, Christelijk Gereformeerde Kerk, Frederik Hendriklaan 11

Meer informatie

De interkerkelijke week van gebed is landelijk een initiatief van ‘MissieNederland’ en ‘Raad van Kerken Nederland’. Meer informatie m.b.t. Ermelo: zie www.interkerkelijkgebed.nl

Meer berichten