Kenso is een leuke, stoere kerel met een eigen mening.
Kenso is een leuke, stoere kerel met een eigen mening.

Stoere Herder zoekt maatje

Hallo, ik ben Kenso. Ik ben een mannelijke Mechelse Herder van 6 jaar oud en door omstandigheden woon ik nu bij Dierenopvangcentrum de Ark in Harderwijk. Ik ben een leuke, stoere kerel met een eigen mening. Dit laat ik merken als er iets gebeurt wat ik niet wil. Ik hoef toch niet alles te doen wat jullie mensen willen?

Blaffen en brommen

Ik kan niet altijd goed samen met (kleine) kinderen. Ik snap gewoon niet zo heel erg goed wat ze van me willen en jaag ze daarom weg. Dit doe ik door te blaffen en te brommen. Daar schrikken ze dan van en dat kan vervelende situaties geven.

Ik wandel graag

Ik ben graag actief en wandel graag hele stukken! Ook is spelen, met eventueel een bal, nooit verkeerd! Samen ravotten en wandelen is wat ik het liefste doe! En ook een dame als metgezel vind ik geen probleem! Ik kan met andere honden als ik maar de baas blijf.

Stoere jongen

Ik zoek een prikkelarme omgeving met het liefst alleen maar grote hondenbaasjes. Ook moet mijn volgende maatje consequent zijn en weten hoe het karakter van zo'n stoere jongen als ik in elkaar zit.

Nieuwe baasje?

Dus als jij denkt dat jij mijn nieuwe baasje wil worden, wil je dan contact opnemen met Dierenopvangcentrum De Ark in Harderwijk? Dat kan door een email te sturen naar info@dierencentrumdeark.nl of te bellen naar 0341- 416 127. Ook kun je mij bezoeken tijdens onze openingstijden op maandag en woensdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Dan kunnen we persoonlijk met elkaar kennismaken.

Poot, Kenso

Meer berichten