Teunie Bredewout viert 40 jaar in dienst bij bieb

Teunie Bredewout, woonachtig in Nunspeet, is sinds 7 november 1977 in dienst bij de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden, in Ermelo. Dit 40-jarig jubileum vierde Teunie tijdens een feestelijke bijeenkomst met haar collega's in het bijzijn van haar echtgenoot, haar familie en heel speciaal haar schoonmoeder van 96 jaar.

ERMELO - Gerard Cornet, algemeen directeur van de CBB, haalde herinneringen op en noemde dat Teunie in 1977 is aangenomen als administratief assistente. Als snel wijzigde haar functie naar uitleenassistente, waarna ze benoemd werd als chef van de afdeling Uitlening.

Inmiddels werkt Teunie als seniormedewerkster voor de afdeling Audio en de afdeling Tekst. Naast allerlei andere werkzaamheden is zij verantwoordelijk voor het in opdracht geven van het (re)produceren van boeken, kranten en tijdschriften en maatwerk in braille, in grootletter, digitaal en in gesproken boeken.

Gerard Cornet roemde Teunie voor haar flexibiliteit en enthousiasme en bedankte haar voor haar trouwe inzet voor de CBB en de doelgroep van de CBB gedurende 40 jaar. Hij wenste haar en haar echtgenoot Gods Zegen toe.

Meer berichten