Logo ermelosweekblad.nl


 De start van de 5 en 10 kilometer.
De start van de 5 en 10 kilometer.

Veel Ermelose deelnemers succesvol bij de Heideloop

Ermelo - De Ermelose Heideloop vond afgelopen zaterdag plaats in een prima sfeer. Maar liefst 250 deelnemers, waaronder 30 jeugdlopers streden om de medailles. Koen de Wilde en Merel Geursen uit Ermelo wonnen in hun klasse. Foto: Harry van 't Veld.

Het was prachtig weer tijdens de Heideloop die gehouden werd op de Groevenbeekse heide en over landgoed oud-Groevenbeek, dicht langs het kasteel. Er was veel strijd op de 5 en 10 kilometer. Bij de 10 kilometer heren won Wilfred Verhagen uit Woerden in 34.38 minuten. De Zwollenaren Maarten Nieuwenhuis en Mark Hakbijl eindigde op de tweede en derde plaats.

De snelste Ermelose loper was Andre Knol uit Ermelo; hij werd zesde in 37.18 minuten. Bij de dames werd Marleen Vos uit Lelystad eerste in een tijd van 41.43 minuten. Susanne van Leeuwen uit Ermelo werd tweede in 41.43 minuten. Bij de mannen won Joshua Groen uit Zeist in 17.51 minuten. Derde werd Wessel Geursen uit Ermelo in 18.12 minuten. Op de 5 km bij de dames ging de winst naar de Ermelose Kirsten Hogebrug in 20.19 minuten na een spannende strijd met Nanda Clarisse uit Woerden. De organisatoren bedanken sponsor Sport-inn uit Putten voor de prijzen en sportcentrum Calluna voor het onderdak en het gratis zwemkaartje, de vrijwilligers en de EHBO. Voor uitslagen en foto's: www.loopgroep2000.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox