Logo ermelosweekblad.nl


Zwerfkater Sammy zoekt huisje

Hallo, ik ben Sammy. Ik ben een gecastreerde kater van ongeveer 4 jaar oud en als zwerver bij Dierenopvangcentrum De Ark terecht gekomen. Ik ben een gezellige kater die dol is op aandacht. Aaien en knuffelen vind ik heerlijk, en als ik je aardig vind kom ik gezellig bij je op schoot liggen. Als ik je echt lief vind, krijg je van mij dan zelfs likjes op je hand.

Ik zoek een baasje met een grote tuin waarin ik lekker kan rommelen en van het zonnetje kan genieten. Ik kan niet met alle katten overweg; maar als ze mij met rust laten en aardig doen, doe ik wel aardig terug.

Ik weet niet of ik honden en kinderen wel leuk vind, die zie ik hier niet zo vaak. Maar ik denk dat ik de iets oudere kinderen (vanaf 7 jaar) wel leuk vind. Die kunnen namelijk ook heel lief aaien. Eigenlijk ben ik gewoon een hartstikke leuke en gezellige kater waar je alle kanten mee op kunt.

Mocht jij besluiten om mijn nieuwe baasje te worden kun je contact opnemen met Dierenopvangcentrum De Ark in Harderwijk door een email te sturen naar info@dierencentrumdeark.nl of te bellen naar 0341- 416 127. Ook kun je mij bezoeken tijdens onze openingstijden op maandag en woensdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Tot miauw,

Sammy

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox