Logo ermelosweekblad.nl


Dansen en eten bij Eat N Beat 2017

Ermelo - Op 26 augustus wordt voor de derde keer Eat N Beat georganiseerd. Na een geweldig seizoen in 2015 en 2016 hebben we weer alles uit de kast gehaald om het in 2017 net weer wat anders en wat leuker te maken.

Vanaf 12:00 uur kun je op het weitje in Ermelo weer genieten van de leukste foodtrucks. De inmiddels vertrouwde Car-Beque staat er weer met zijn geweldige hamburgers. Daarnaast staan er nog 9 andere foodtrucks die een verscheidenheid aan hapjes aanbieden. Allemaal hebben ze een passie voor (h)eerlijk eten, en dat merk je en proef je.

In onze Eat N Beat Bar kun je alle “standaard” drankjes kopen, maar daarnaast hebben we een eigen unieke cocktail bar gebouwd waar je op een ludieke wijze kan genieten van 8 overheerlijke cocktails, een Muijitto, Cuba Libre, Hugo of Gin Tonic, maar ook een paar speciaal voor Eat N Beat ontworpen cocktails staan op het menu.

Burgbieren is uiteraard ook weer aanwezig met een mooi aanbod aan speciaal biertjes. Ook is de wijntherapeut weer aanwezig met zijn eigen Wijnbar waar je een goed glas wijn kan proeven met een verhaal erbij zoals alleen de wijntherapeut dat kan. Gedurende de dag draaien DJ’s een heerlijke relaxte beat, Kirsten Wessing zal geregeld haar saxofoon oppakken om een lekker stukje live mee te blazen op de beats. Als de zon wat gaat zakken, gaat er een klein tandje bij en dansen we de zolen van onze schoenen met de opzwepende sounds van Dj’s als Sam Blans, Bryan Dalton, Los Primos en Difesa. Als klapper op de vuurpijl komt de populaire D-Rashid ons verwennen met zijn unieke sound. Net als de voorgaande edities zullen we met een gezellige aankleding weer een relaxed sfeertje creëren en hopen we dat het weer een geweldig feestje gaat worden!

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox