Logo ermelosweekblad.nl


Start verkoop nieuwbouw op terrein De Leemkuul

ERMELO - Op het voormalige terrein van Wijkcentrum De Leemkuul in Ermelo-West komen achttien nieuwbouwwoningen. De verkoop begint op zaterdag 8 juli. Geïnteresseerden kunnen die dag tussen 11.00 tot 13.00 uur terecht op het terrein van De Leemkuul aan de Eksterstraat. Alle woningen kosten € 200.000 v.o.n.

Bezoekers aan de start verkoop krijgen de verkoopdocumentatie over het project en kunnen een quick-scan laten uitvoeren van hun financiële mogelijkheden. Inschrijven voor een huis kan vervolgens tot en met maandag 17 juli 17.00 uur. Enkele dagen daarna volgt de toewijzing. Mensen die in eerste instantie geen huis krijgen toegewezen komen op een reservelijst.

Het nieuwbouwproject omvat zes blokjes van drie huizen. Het gaat in totaal om twaalf hoekwoningen en zes tussenwoningen. Elk huis heeft een gezellige woonkamer met open keuken en een inpandige berging. Op de eerste verdieping komen drie slaapkamers en een badkamer. De woningen zijn inclusief sanitair en tegelwerk en exclusief keuken. Achter elk huis ligt een ruim terras met pergola. De architectuur is licht en luchtig, de omgeving biedt veel groen. De Veluwse natuur ligt op slechts een paar minuten lopen, het centrum van Ermelo op vijf minuten.

Ontwikkelaar en bouwer van de huizen is Hegeman Bouwgroep uit Almelo. Zij verwierf dit project vanuit een prijsvraag van de gemeente Ermelo. De verkoop verloopt via Midden Nederland Makelaars.

Reageer als eerste
Meer berichten