Logo ermelosweekblad.nl


Wel eens gehoord van een 'iPad-schouder'?
Wel eens gehoord van een 'iPad-schouder'?

Dag van de Houding op 1 juli

ERMELO - Op zaterdag 1 juli is het de ‘Dag van de Houding’. Een dag om even stil te staan bij de vraag; Hoe beweeg ik? Hoe is mijn zithouding, hoe is mijn houding tijdens het lopen? In de daaropvolgende week van 3 tot en met 7 juli nodigen wij u uit om bij Oefentherapie Ermelo uw lichamelijke houding gratis te laten onderzoeken. Ook krijgt u van ons advies over eventuele klachten.

Heeft u al eens gehoord over de ‘tablet-nek’, ‘WhatsApp-duim’ of ‘iPad-schouder’? Dit zijn termen die worden gebruikt bij klachten die zijn ontstaan door gebruik van smartphone of tablet. Bij ons in de praktijk zien wij steeds vaker mensen met dit soort klachten. U kunt hierbij denken aan nek-, rug- of hoofdpijn. Maakt u zich ook zorgen over uw houding of over de houding van uw zoon of dochter? Maak dan vrijblijvend een afspraak waarbij er samen met één van onze oefentherapeuten wordt gekeken naar uw houding en advies wordt gegeven over uw situatie.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Thea de Ridder, Renske Breure en Ilse van Anrooij via www.oefentherapie-ermelo.nl, tel. 0341-795133 of per email: info@oefentherapie-ermelo.nl

Reageer als eerste
Meer berichten