Logo ermelosweekblad.nl


Proef en Beleef voor jong en oud

ERMELO - Zaterdag 1 juli is het weer zover. Het evenement Proef en Beleef zal voor de vijfde keer het centrum van Ermelo omtoveren tot een aaneenschakeling van proeverijen, activiteiten en winkelgenot. Een mooi eerste lustrum. Proef en Beleef is uitgegroeid tot een waar Ermelo's evenement waar jaarlijks naar uitgekeken wordt.

Steeds meer deelnemers
Elk jaar melden zich weer meer winkels als deelnemer aan om mee te doen aan het centrum van Ermelo om te toveren tot een waar festijn. Meer dan 50 winkels en andere ondernemingen doen dit jaar mee. 

Proeverijen, acties en muziek
Tussen 12.00 en 18.00 uur kan het publiek weer genieten van de nodige proeverijen en activiteiten vanaf het Raadhuisplein tot en met de Verbinding. 
Muziek en dans van onder andere EDG, Keef en Sparta zullen op verschillende plaatsen een extra feestelijk tintje geven als u door het centrum wandelt. 

Bij ondernemers en marktkramen staan aangename verassingen te wachten in de vorm van een heerlijk hapje, drankje of belevenis. Op verschillende plaatsen kunnen bezoekers aan het centrum rekenen op proeverijen, muziek en activiteiten, ook voor kinderen. Zij kunnen hun energie op diverse plaatsen in het centrum kwijt, zoals bijvoorbeeld een waar voetbalveld op het Raadhuisplein (pannaveld), of op het springkussen.

Heerlijke proeverijen zullen gepresenteerd worden. Denk aan Marokkaanse lekkernijen, Griekse specialiteiten en Romeinse hapjes. In de hele Stationsstraat en de Verbinding kan iedereen van de ene verwennerij naar de andere. De ondernemers hebben smaakvolle partners gekozen om het lekkerste en het mooiste van Ermelo te presenteren.

En dat gebeurt in het hele centrum van Ermelo vanaf de Ontmoeting tot aan de Verbinding bij slagerij Uit de Bosch, net bekroond als mooiste winkel van het centrum van Ermelo. 

Verbinding 5 jaar
Ook de ondernemers op de Verbinding, die dit jaar hun 5 jarig bestaan vieren zetten hun beste beentje voor tijdens Proef en Beleef. Gezamenlijk serveren zij het publiek heerlijkheden, terwijl de kinderen zich vermaken in de ballenbak.

Feest op het Weitje
Aansluitend op deze feestelijke proef en beleef in het centrum op 't Weitje het Zomerfeest worden gehouden. Om 17.30 uur barst het feest los met o.a. optredens van Jeroen v.d. Boom en Wolter Kroes. Kaartjes voor dit feest zijn te bestellen via www.feestinermelo.nl.
Een overzicht van alle deelnemers vindt u op www.centrumermelo.nl 

Proef en Beleef wordt georganiseerd onder auspiciën van het Centrummanagement Ermelo 
 

Reageer als eerste
Meer berichten