Logo ermelosweekblad.nl


Ronnie Regeling overhandigt de gids aan wethouder Heutink.
Ronnie Regeling overhandigt de gids aan wethouder Heutink.

Toeristische gids Ermelo 2017/2018 bij VVV Ermelo af te halen

ERMELO - Het seizoen is weer begonnen en dat is goed te merken aan de aanwezige vakantiegangers op de accommodaties en in het dorp. VVV Ermelo heeft daarom de Toeristische gids Ermelo 2017/2018 uitgebracht, afgelopen week is deze overhandigd door de vestigingsmanager van VVV Ermelo, Ronnie Regeling, aan wethouder van Toerisme en Recreatie, mevrouw Heutink.

Toerisme is in de gemeente Ermelo een belangrijke bron van inkomsten, aangezien het inwoneraantal verdubbelt. Dit betekent dat veel toeristen graag een overzicht van bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen hebben om tips te verkrijgen voor een geslaagde vakantie. 

Met deze gids heeft u een zo compleet mogelijk overzicht in handen van alles wat er op toeristisch en recreatief gebied in Ermelo is. Het is een fraaie, volledig in kleur uitgevoerde gids. De gids is zeker niet alleen een handig product voor toeristen, maar ook voor de Ermelose bevolking. Er is een compleet toeristisch ABC en informatie over diverse attracties en bezienswaardigheden in opgenomen. Daarnaast treft u een totaal evenementenoverzicht aan van alle evenementen die Ermelo rijk is en een overzicht van alle hotels, pensions, bungalowparken, campings en restaurants. Tevens zit in het gidsje een centrumplattegrond en een kaartje van de omgeving, waar ook de startpunten van de wandelroutes op aangegeven staan. 

De gids is mede tot stand gekomen dankzij het aanwezige bedrijfsleven.

Daarnaast is het voordeelbonnenboekje, Voordeel in Ermelo, verschenen. Dit boekje bevat diverse aantrekkelijke kortingscoupons van verschillende ondernemers in Ermelo en omgeving en is ontwikkeld in samenwerking met St. Centrummanagement Ermelo. 

Zowel de toeristische gids als het voordeelbonnenboekje zijn gratis af te halen bij VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20.  
 

Reageer als eerste
Meer berichten