<p>Uitvoering synchroonzwemmen.</p>

Uitvoering synchroonzwemmen.

(Foto: M. van der Geest)

Maak deze zomer kennis met zwemvereniging ZEW

Ermelo -  Doe deze zomervakantie mee met de zwemclinic van zwemvereniging ZEW. Alle  kinderen tussen de 6 en 14 jaar zijn uitgenodigd om kennis te maken met zwemvereniging ZEW. Op vrijdag 23 juli kunnen kinderen meedoen met de zwemclinic van 16.30 tot 18.00 uur in het zwembad Calluna. Deelname is gratis. 

Om mee te doen heb je minimaal zwemdiploma B nodig. Opgave kan via de volgende link:  bit.ly/zewclinic of via de website van www.zew-ermelo.nl

De zwemclinic laat je spelenderwijs kennis maken met onze zwemafdelingen: waterpolo, synchroonzwemmen en recreatiefzwemmen. Je speelt een wedstrijdje waterpolo, tijdens het levend ganzenbord zwem je verschillende variaties op de bekende zwemslagen. Doe bijvoorbeeld eens schoolslag met twee beenslagen. Of wie kan er achteruit zwemmen? ‘’We starten met een leuke estafette waarbij balans, samenwerking en techniek op de proef worden gesteld.’’ Na de activiteit krijg je een strippenkaart. Als je met meer dan drie activiteiten van ZEW hebt meegedaan krijg je een leuke verrassing. 

Kun je niet meedoen met deze zwemclinic? Geen probleem, op vrijdag 27 augustus is er nog een zwemclinic Vond je de zwemclinic leuk, dan kun je in de maand september gratis meetrainen en de laatste stempels verzamelen.

Spectaculair

Waterpolo is een spectaculaire watersport. Het is teamsport waarbij zes spelers en een keeper een spel spelen dat veel weg heeft van handbal. Waterpolo spelen is geschikt voor iedereen. Ben je nog jong maar houd je van zwemmen en spelen met een bal dan is waterpolo geschikt voor jou. De training is op maandag van 18.00 tot 19.00 uur.

Dansen

Synchroonzwemmen is een soort van ballet of dansen in het water. Het is een sierlijke sport, maar het is niet gemakkelijk. Je hebt een flinke conditie en veel training en oefening nodig. Je moet lenig zijn en sterke spieren hebben. Voor een uitvoering zwem je samen in een team op op de maat van de muziek. Je leert in de trainingen veel verschillende zwemtechnieken en figuren zoals een salto achterover gehurkt, een zeilboot of een balletbeen. De training is op dinsdag van 18.00 tot 18.45 uur.

Lijkt zwemmen jou een leuke sport, en wil jij graag goed en snel leren zwemmen? Maar heb je geen zin om zaterdags de hele dag op pad te zijn voor een wedstrijd? Dan is recreatief zwemmen een leuke sport voor jou. De training is op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden