<p>Training waterpolo jeugd.</p>

Training waterpolo jeugd.

Foto: (foto: D. Hoogenboom)

Zwem mee met zwemvereniging ZEW

Ermelo - Eindelijk zijn de zwembaden weer open en kunnen we trainen in het zwembad. We nodigen alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar uit om kennis te maken met zwemvereniging ZEW. In de periode van 14 juni t/m 15 juli kunnen kinderen gratis meetrainen met waterpolo, synchroonzwemmen en recreatief zwemmen.

Om mee te doen heb je minimaal zwemdiploma B nodig. Opgave kan via www.zew-ermelo.nl. Probeer alle trainingen een keer uit en ervaar zelf hoe leuk het is. Waterpolo is een spectaculaire watersport. Waterpolo spelen is geschikt voor iedereen. Ben je nog jong maar houd je van zwemmen en spelen met een bal dan is waterpolo geschikt voor jou. De training is op maandag van 18.00 tot 19.00 uur.

Synchroonzwemmen is een soort van ballet of of dansen in het water. Het is een sierlijke sport, maar het is niet gemakkelijk. De training is op dinsdag van 18.00 tot 18.45 uur. Lijkt zwemmen jou een leuke sport? Maar heb je geen zin om zaterdags de hele dag op pad te zijn voor een wedstrijd? Dan is recreatief zwemmen een leuke sport voor jou! De training is op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden