<p>Rob de Haan, Henri&euml;tte Houtsma, Pieneke Majdandžic en Immo Spriensma.&nbsp;</p>

Rob de Haan, Henriëtte Houtsma, Pieneke Majdandžic en Immo Spriensma. 

(Foto: Rob Stikkel)

Kunst en Muziek in de Tuinen route in september

Ermelo - Soms zit het mee en een andere keer loopt het nou eenmaal even anders dan gepland. Helaas heeft StEK de aanstaande Kunst en Muziek in de Tuinen route op 12 en 13 juni, op gezag van de gemeente Ermelo, moeten verplaatsen naar 25 en 26 September van dit jaar. Een grote domper voor de organisatie en deelnemers die alles al hadden geregeld.

 ‘’Het is jammer dat de Kunst en Muziek in de tuinen route voor nu niet door kan gaan, vanwege de nog geldende Corona maatregelen. Maar wat in het vat zit verzuurt niet en we verheugen ons er op om de bezoekers in September alsnog te mogen ontvangen’’, aldus Pim Engelsman voorzitter van StEK.

Het goede nieuws is dat StEK op de Enk weer een nieuwe locatie heeft gevonden voor de galerie. In het pand van voormalig Jeans-Centre kan het publiek de aankomende maanden weer genieten van de werken van de deelnemers van StEK. Op vrijdag 4 juni zal de nieuwe galerie in een kleine setting, feestelijk worden geopend. Vanaf 8 juni zal de nieuwe galerie geopend zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

‘’We zien u graag in onze galerie, De Enk 30.’’ 

De toegang is gratis.

www.kunststek.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden