Dick van Leeuwen overhandigt de medailles voor Ghana aan Dick Haan van Support4ghanesekids. Jan Bosch van Interactie Ermelo kijkt mee.
Dick van Leeuwen overhandigt de medailles voor Ghana aan Dick Haan van Support4ghanesekids. Jan Bosch van Interactie Ermelo kijkt mee.

Inschrijvingen week HME komen op stoom

Ermelo - In de week van 29 mei tot en met 25 juni wordt de Week van de HME georganiseerd. Dit hardloopevenement is anders omdat er niet massaal met elkaar gelopen mag worden. Nu kan men op eigen moment en op een eigen parcours de 1- 5- 10 of 21 kilometer hardlopen.

Inmiddels zijn er inschrijvingen binnen vanuit de hele wereld. Van Bonaire tot Ecuador en Vietnam. Vaak gaat het om het uitdagen van vrienden die elkaar al lange tijd niet gezien hebben. Met de Mulderij Kidsrun doen 1800 kinderen mee waarvan 800 uit Ghana. De stichting Support4ghanesekids en Interactie Ermelo hebben er voor gezorgd dat 1000 Ermelose lagere school leerlingen in die week gaan hardlopen tegen 800 uit Ghana. Maar ook college Groevenbeek doet mee. Daar worden speciale wedstrijden georganiseerd in de sportlessen. FC Horst loopt met haar jeugdafdeling mee wat ook 150 meisjes en jongens betekent. Inschrijven voor alle afstanden kan tot 27 mei via de website van de halve marathon van Ermelo. Op 28 mei ontvangen alle deelnemers een mail met een eigen startnummer en de App waarmee men de tijd registreert. Onder de deelnemers worden meer dan 50 prijzen verloot.

www.halvemarathonermelo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden