<p>Marleen Elmers is en gaat, voor puur natuur.</p>

Marleen Elmers is en gaat, voor puur natuur.

Foto: (foto: Arda Konings)

Marleens kaartendeck: ‘Ik voel dat ik hier met een reden ben’

Ermelo - Met 44 recepten elke dag volop inspiratie om iets lekkers te maken. Of dat nu voor een maaltijd is of de lekkere trek tussendoor. Marleen Elmers ontwikkelde een kaartendeck gebaseerd op puur en natuur dat altijd smaakt naar meer. Schitterend vormgegeven en een uniek cadeau voor jezelf of de ander.

Arda Konings

Of je nu pannenkoeken, kwarkboost of ontbijtkoek als ontbijt wilt. Gezonde pizza, patat of poffertjes wilt eten. Of juist meer wilt weten over de effecten van bepaalde voedingsmiddelen op je lichaam en de behoeften die het heeft ten aanzien van voeding. Dan is de ontdekkingsreis die het boekje biedt van Marleen met gebruik van veel groenten, fruiten, noten, zaden en pitten de moeite meer dan waard.

Marleen Elmers: “Geen ruimte verslindende kookboeken meer op tafel of het aanrecht, maar superhandige kaarten. Van de plaatjes alleen al loopt het water je in de mond. Alles eenvoudig, stapje voorstapje uitgelegd. Met als hoofdingrediënt ‘Liefde’! Op elke receptenkaartje staat bovenin dan ook een hartje afgedrukt. Want alles wat je met liefde maakt, proef je!”

Dat de sprankelende en enthousiaste Marleen helemaal in haar element is met de prachtige kaartendeck moge duidelijk zijn. Ze heeft er een droom mee doen uitkomen. Dat was voor haar niet de eerste en zeker niet de laatste verwezenlijkte droom. Ze heeft, juist in de coronatijd, stappen durven zetten die ze enkele jaren terug nog niet voor mogelijk hield. Ze is heel gezond en bewust gaan leven. “Geen geraffineerde suikers, tarwe, vlees of vis meer. Af en toe een ei. Noem het een gezondheid reset waarbij ik ook 100% puur biologische supplementen gebruik.”

Zo durft Marleen hardop uit te spreken, dat is maatschappelijk bewezen, dat de aarde onvoldoende voedingsstoffen meer biedt en uitgeput raakt. Marleen heeft van oorsprong een wetenschappelijke achtergrond en is jaren docent geweest op de Agrarische Hogeschool in Dronten. Ze gaf daar scheikunde en practica. Haar ‘onderbuikgevoel’ vertelde haar al langere tijd dat zij bestemd was om andere, grootsere dingen te gaan doen. “Alleen toen wist ik nog niet wat. Er moest immers ook gewoon brood op de plank en rekeningen worden betaald.”

Op een gegeven moment ging de knop om toen ik bijna was opgebrand. Ik ontdekte dat ik tot dan toe een rol had gespeeld waarmee ik was vergroeid. Er komt nu telkens een diepere laag tevoorschijn. Ik weet en voel dat ik hier met een reden ben, waartoe ik in staat ben. Een lichtwerker en engel op aarde ben die liefde en licht verspreid. Ik ben puur natuur. Ben duidelijk en eerlijk in wat ik zeg en doe, vanuit een liefdevolle benadering.”

Naast het bezig zijn met gezonde voeding, coacht en begeleidt Marleen groepjes mensen op spirituele en op verbindende wijze, met de bomen en de natuur. Haar website marleenelmers.nl vermeldt meer informatie hierover. Het receptendeck is verkrijgbaar in de natuurwinkel ‘Best of Bio’ en via bol.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden