<p>Het Theehuis op Oud Groevenbeek is voor iedereen genieten. (foto: Martin van Lokven)</p>

Het Theehuis op Oud Groevenbeek is voor iedereen genieten. (foto: Martin van Lokven)

Theehuis Oud Groevenbeek open

Ermelo - Het Theehuis van Natuurmonumenten op landgoed Oud Groevenbeek in Ermelo is weer open voor bezoekers. De openingstijden zijn woensdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Na maanden van sluiting als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus is Natuurmonumenten blij dat bezoekers weer kunnen komen genieten van koffie, thee, spelen en lekkers op het mooie landgoed. Vanwege de landelijke coronamaatregelen is reserveren wel verplicht en werkt ook het Theehuis met vaste zitplaatsen.

Reserveren kan ter plekke voor maximaal twee personen per tafel, uitgezonderd kinderen tot en met 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden. Op deze manier houdt ook het Theehuis zich aan alle regels die nodig zijn om het veilig en prettig te houden voor iedereen en vertrouwt dan ook op ieders meewerking.

Het Theehuis op Oud Groevenbeek wordt volledig bemand door vrijwilligers. Het mag voor zich spreken dat de gezondheid van de vrijwilligers, net als die van bezoekers bij deze heropening voorop staat. Omdat Natuurmonumenten daarin geen enkel risico wil nemen, zijn de openingstijden voorlopig onder voorbehoud. Houd de website in de gaten voor de actuele openingstijden.

Het Theehuis ligt aan de Putterweg 238, Ermelo en is alleen bereikbaar per fiets of te voet. Parkeren kan op de parkeerplaats van Natuurmonumenten aan de Putterweg.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden