<p>Voel-jezelf-beter-coach Madeleen op Staverden.&nbsp;</p>

Voel-jezelf-beter-coach Madeleen op Staverden. 

(Foto: Marco Timmermans)

Coachingsessies: Voel jezelf beter op Staverden

Staverden - Voel jezelf beter is er voor iedereen die persoonlijke, effectieve en natuurlijke coaching kan gebruiken. Het is effectief voor mensen met bijvoorbeeld somberheidsklachten door alle coronaperikelen of andere oorzaken. De coachsessies starten vanaf het Atelier Bij het Witte Huis op Staverden en vinden wandelend plaats door de prachtige bossen en over de heide.

Madeleen Koldewe-Buwalda startte de coachingspraktijk vanuit haar intrinsieke motivatie om mensen te helpen zich beter, gelukkiger en vrijer te voelen. “Toen wij in 2018 op Staverden kwamen wonen waren we geraakt door de rust, stilte en prachtige natuur. Wij betrokken een uniek huis met bijgebouwen op voldoende grond. Vanaf het begin af aan wilden wij deze plek al delen onder het motto ‘hier maken wij een blije-mensen-fabriek.’” Het vernieuwde vakantiehuisje en de omgebouwde stal naar atelier waren nog niet voldoende voor haar. “Nu en hier kan ik eindelijk echt mensen helpen om zich beter te voelen”, aldus Madeleen.

Gouden combinatie

Voel-jezelf-beter-coach Madeleen staat met beide voeten op de grond, is praktisch ingesteld en heeft ook kennis en ervaring met meditatie en het vergroten van je bewustzijn. Dit blijkt een gouden combinatie te zijn. Door bewustzijn te vergroten kan de samenwerking tussen het hart en hoofd beter functioneren, meent zij. De coachsessie kunnen bestaan uit gesprekken gebaseerd op coachingstechnieken zoals rationele effectiviteit training of oplossingsgericht coachen. “Maar als mindfulness of een meditatieve wandeling effectiever is, dan zet ik dat in. De methode verschilt per persoon en per coachdoel,” vult de coach aan.

Coachingstrajecten

Voel jezelf beter biedt individuele coachingstrajecten aan waarin binnen vier sessies effectief wordt gewerkt aan een specifiek doel zoals meer rust in het hoofd, grip op negatieve gedachtes, een sterker zelfbeeld, het vinden van de zielsmissie of een ander persoonlijk doel. Je kunt er ook terecht voor een spiegelgesprek als je een idee of gedachtes wil spiegelen met een onbevooroordeeld persoon. Daarnaast kun je terecht voor een Mindfulness-wandeling om meer in het nu te komen of een stiltewandeling om dieper in jezelf te dalen. Madeleen vult aan: “En in de loop van de zomer start ik met individuele en groepsmeditaties op de zolder van het Atelier Bij het Witte Huis.”

www.voeljezelfbeter.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden