<p>Het is een man alleen, maar wie is het?&nbsp;</p>

Het is een man alleen, maar wie is het? 

(Foto: )

Ermelo Toen: Wie is toch deze man?

Ermelo - In aflevering 560 van Ermelo Toen staat een man alleen centraal. ‘’Wie helpt mij aan zijn naam.’’

Gert Staal kreeg nog weer een reactie en naam erbij op de foto waar de uitreiking van de drie trommels te zien was op 30 april 1949. In aflevering 558. Het gaat om de grote foto om de man net achter de trommel die wat schuin staat en aan het eind van de tafel. Dit is dhr, Aart de Zwaan. Hij was de voorzitter van de Oranje Vereniging. Hij was getrouwd met Jannetje Maatje Nieuwersteeg en ze kwam uit Goes en leefde van 1881 tot 1955. Aart woonde dicht bij kasteel Staverden en was de privé chauffeur van de familie s’Jacobs die op het kasteel woonden toen.

En op de onderste foto de derde van rechts is dhr, Gerrit van de Veen. Hij was werkzaam op Veldwijk en woonde op Telgterweg 15. Nu is dat Dr, Holtropstraat. De reacties kwamen van Dick van Beekhuizen van de Dr, Holtropstraat en Ernst van Beekhuizen en Gerrit van de Veen Jr.

Vrouw alleen

De vorige keer was er een vrouw alleen te zien. Gert Staal: ‘’Ik heb nog geen reactie gehad dus kan nog niets vermelden. Ik hoop dat er iemand is die mij kan vertellen wie deze vrouw is. Elke tip is welkom.’’

Vraag van de week

Dan nu de foto voor deze keer. Het is een man alleen, maar wie is het? ‘’Wie helpt mij aan zijn naam.’’

Voor reacties, vragen of voor het aanleveren van foto’s tel.: 0341-563863 of mailen mag ook naar Gert Staal: gertstaal@planet.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden