<p>Er wordt ouderwets lekker gekookt, zoals oma en tante dat deden.&nbsp;</p>

Er wordt ouderwets lekker gekookt, zoals oma en tante dat deden. 

Nieuwe verse maaltijdservice in Ermelo van Oma Jet & tante Mina

Ermelo - Oma Jet & tante Mina maakt verse maaltijden die bezorgd worden aan huis, in Ermelo en de directe omgeving. De huidige trend van ‘koop lokaal’ sluit naadloos aan bij de werkwijze van Jet & Mina.

 Als Nunspeets bedrijf met de chef-kok uit Ermelo, wordt er gewerkt met verse ingrediënten die worden ingekocht in de eigen regio, er wordt gekookt voor lekkerbekken uit de directe omgeving.

De bereiding is in goede handen bij ervaren restaurant koks met smaak. De kwaliteit is onberispelijk, onder andere door gekoeld transport en het Keurmerk voor voedselveiligheid.

Het team van Oma Jet & tante Mina is sinds 1997 actief met de bereiding van verse maaltijden. Er wordt ouderwets lekker gekookt, zoals oma en tante dat deden. Klassieke recepten zonder kunstmatige toevoegingen.

En met gezonde ingrediënten uit de regio. Zoals biologisch rundvlees, 2-ster beter leven kip, verse vis van Urk, boerenkaas, groenten uit de polder en tal van andere smaakmakers. Naast oude en vertrouwde gerechten staan er ook moderne en internationale maaltijden op het menu.

De maaltijden worden gebruikt door allerlei soorten mensen. Drukke gezinnen en twee verdieners, singles in alle leeftijden en ook door senioren. Vooral deze laatsten stellen de vriendelijke service en prettige communicatie erg op prijs.

De gerechten kunnen los besteld worden, als maaltijdpakket en ook in abonnementsvorm. Er is elke week keuze uit veertien verschillende gerechten in een small, medium of large portie. Er wordt standaard zout beperkt gekookt maar wel met veel smaak.

Ook is er voldoende keuze als je bijvoorbeeld vegetarisch, gluten- of lactosevrij wilt eten. De gerechten worden koelvers geleverd en kun je eenvoudig zelf thuis warm maken.

Uiteraard bevat elke maaltijd voldoende verse groenten. En kun je het menu compleet maken met verse soepen, fruit en desserts.

Op www.jetenmina.nlis meer info te vinden. Bellen kan ook op tel. 0341-217176.

Belangstellenden kunnen op afspraak een kijkje komen nemen in de moderne keuken aan de Hullerweg in Nunspeet.

www.jetenmina.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden