<p>Met hoofdsponsor op het shirt. (foto: Dimitri Steijlen)</p>

Met hoofdsponsor op het shirt. (foto: Dimitri Steijlen)

(Foto:)

Ermelose Football Club komt naar de sponsor toe

Ermelo -  De Ermelose Football Club, EFC’58 heeft sinds het afgelopen seizoen met AIC te Harderwijk een nieuwe hoofdsponsor. Normaliter worden de contracten en sponsorovereenkomsten ondertekend en dat heeft altijd ook iets feestelijks. Corona zorgde er echter voor dat er geen feestelijk tintje aan kon worden gegeven en dat zat de sponsorcommissie dwars.

Met het AIC-logo van de nieuwe hoofdsponsor prominent op het tenue, samen met de logo’s van de subsponsors; Van der Velden keukens, Quooker en Fysio Prins & Staal Ermelo leken de voetballers van de A-selectie hoge ogen te gaan gooien voor het kampioenschap. Het seizoen daarvoor lag promotie ook al binnen handbereik maar ook toen gooide Corona roet in het eten. Geen feestje dus, of huldiging waar je de sponsors ook bij kan betrekken.

De sponsorcommissie bedacht toen, dan gaan we het buiten bij AIC, met alle Corona regels in acht nemende op een ludieke manier vieren. En zo toog de kok van EFC’58 met zijn eigen barbecue naar AIC te Harderwijk en verzorgde daar voor de directie en medewerkers van AIC een heerlijke ambachtelijk bereide saté voor bij de lunch. Het weer zat ook mee waardoor het op een veilige manier buiten gerealiseerd kon worden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden